Gość gosiek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Co może być przyczyną powiększenia węzłów chłonnych?Ten stan utrzymuje się już koło roku *Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Może to być zwapniały węzeł chłonny, powiększone węzły mogą towarzyszyć chorobie nowotworowej. Można taki węzeł pobrać do badania i ustalić przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosiek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 a guzek może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosiek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 W ubiegłym roku lekarz postawił mi diagnozę iż mam powiększone węzły chłonne i liczne zgrubienia . W pachwinie mam guzka 1,5 cm , na obu przed ramieniach po dwa gdzie nie ma węzłów chłonnych (chyba że się mylę) dał mi skierowanie na usg.nic nie wyszło (węzły chłonne) poszłam z wynikiem , był inny lekarz powiedział że to tłuszczaki ,za jakiś czas mam się pokazać więc po ustalonym terminie zjawiłam się był znowu inny lekarz i potwierdził diagnozę 1-szego lekarza dał mi skierowanie na usg.W związku z tym mam pytanie co to jest? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirka Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mysle ze sa to niegrozne tluszczaki na przedramieniach i chyba masz je zbyt dlugo trzeba usunac jest to niegrozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Idź prywatnie to cię potraktuje serio jak na kasę to cię olewaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi