Gość DAWID Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Mam 14 lat. Ostatnio zaczełem wczoraj trochę myśleć o szkole ,przypomniala mi się pewna lekcja wdzwz w której pani pokazywała prawidło wygladające pracie *w stanie spoczynku * i w chwili zdjecia napletka myjac sie dzis rano patrzac na napletek zastanowilem sie i pomyslałem ze ta *sciana*(tak ja nazwalem* to może defekt obejrzalem kilka obrazów z praciem i niestety moje podejrzenia sie potwierdzily. To link do obrazu na którym narysowalem jak to miniejwiecej wyglada : http://tinypic.com/r/1z71xll/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ta ściana to może być wedzidełko, ale też patologiczna zmiana, trudno to stwierdzić z paintowego rysunku, jeśli chcesz to wrzuć fotkę - to wyjaśni sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi