Gość skyler Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam, od dłuższego czasu miała taka kulke na głowie, w zasadzie mam ich kilka. Po ciązy znacznie się zmniejszyły. Jedank jedna z nich była bardzo duża i nie zmniejszyła się. Co więcej cały czaas ją dotykałam bo była z przodu i włosy ją ciągle odsłaniały. W końcu wczoraj kulka ta zaczłe bardzo mnie boleć, mąż mi ciągle mówił żeby przebic cyrklem i wycisnąć ale się bałam. Kulka tak mnie bolała że wzięłam lusterko i dokładnie się przyjrzałam, Zrobiła sie czerwona a na końcu była biała kropka. Ból stawał sie nie do wytrzymamnia i wycisnęłam ją. Najpierw wydostało się bardzo dużo białej mazi, było to brzydkie alen nie maiło zapachu. Dziś rano zaś chciałam już do końca to wycisnąć i nagle dziurka się powiększyła i zaczęło wychodzić coś sztywnego. Wyciskanie zakończyło sie wybuchem i wyskoczyło z mojej głowy coś na kształt mieszka, woreczka o średnicy monety jednogroszowej. Jest to tak samo białe, już puste w środku i mięsite. Czuje znaczną ulgę i już mnie głowa nie boli jednak z ranki wychodzi powietrze i to mnie niepokoi. Jaka maść powinnam zastosować by to odkazić i ładnie się zagoiło? stosuję wode utlenioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skyler Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dlaczego nikt mi nie odpisuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi