Gość roberto Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam byłem w 2 dni temu u lekarza urologa z bólem jadra on powiedział ze ból jest wyczuwalny gdy dotyka górna cześć jadra dostałem antybiotyk Trimesan i ketanal powiedział ze mam go przyjmować przez okres 5 dni. Pytanie czy to na pewno zapalenie czy ból ustanie? nie jest silny coś na podobienstwo ostatniej fazy bólu jąder bo uderzeniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam! Na podstawie badania oraz wywiadu lekarz stwierdził stan zapalny w obrębie jądra. Proszę przyjmować leki przez zalecony czas. Jeśli dolegliwości nie ustąpią to konieczna będzie wizyta kontrolna u lekarza oraz rozszerzenie diagnostyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi