Gość Moniczkaa Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Kilka dni temu leczyłam się na zapalenie pęcherza po zakończeniu kuracji lekami i zakończeniu choroby pojawił mi się guzek przy odbycie. Po oglądnięciu zdjęć jak wyglądają hemoroidy czy coś w tym stylu nic nie odpowiada wyglądem do tego co mi wyrosło. Jest to guzek twardy i jakby trochę fioletowy w pierwszy dzień bolał teraz już nie boli, tylko gdy się podcieram lub dotknę. Używam czopków i maści od 3 dni ale jak na razie tylko ból ustąpił a nic się nie zmniejsza. Używam tabletek antykoncepcyjnych, może to od tego? Czy powinnam udać się do lekarza czy wyleczę się domowymi sposobami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi