Gość Robert Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam, mam dość dziwne pytanie.. mój przyszły teść *dorobił się* hemoroidów. Był u lekarza z podejrzeniem II go stopnia. Lekarz chciał mu założyć gumę (to się chyba gumkowanie nazywa) jednak zdecydował, ze konieczny będzie zabieg i usunięcie chirurgiczne. Niestety mieszkamy w Niemczech (przyszli teściowie też)i wraz z narzeczoną za 3 tygodnie się pobieramy w Polsce obawiamy się, że przyjazd mojego teścia będzie niemożliwy jeżeli dostanie termin i będzie musiał oddać się zabiegowi. Jego lekarz mówił, że musi zostać w szpitalu po zabiegu od 3 do 5 dni, a następnie przez 3 tyg chodzić na kontrole. Czymożna z takim zabiegiem poczekać około 4 tyg czy jednak teść powinien poddać się temu zabiegowi w trybie natychmiastowym? Dodam, że nie odczuwa on żadnego bólu, jedynie dyskomfort podczas wypróżniania się. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jet Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 To zależy jaki ból jest w stanie znieść pacjent... Wesele z piekącym tyłkiem nie będzie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Doda Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właśnie jestem po operacji 2tygodnie. Nie przejmuj się teściem II stopień da się spokojnie wytrzymać. Stosować maść i czopki. Ja żyłem 4 lata z IV stopniem. Dużo dobrego na nowej drodze życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi