Gość ola Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam! Jakieś trzy tygodnie temu podczas schylania się poczułam okropny ból w okolicach mostka. Ból po chwili ustąpił, ale następnego dnia pod mostkiem, a między żebrami pojawiło się bolące zgrubienie - taka wystająca kulka widoczna gołym okiem. Przez 3 dni bolały mnie żebra i ta nieszczęsna kulka pod dotykiem. W tej chwili żebra nie bolą, odczuwam jedynie niewielki ból przy dotyku *kulki*. Początkowo myślałam, że naderwałam jakiś mięsień, ale kulka do tej pory nie zniknęła. Czy to może być przepuklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Troche za wysoko jak na przepukline, RTG zrób, moze to jakas kostka albo jakas torbielka? Musisz to zbadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi