Gość karol25 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dzień Dobry nazywam się Karol mam 25 lat mam taki problem, iz codziennie się wypróżniam i nie mam z tym problemu, kał jest koloru brązowego, nie dostrzegam śladów krwi, problem jest tego rodzaju, że przy podcieraniu na papierze jest taki jasno czerwony kolor czy to może być krew czy to coś groźnego, z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 To moze byc krew, podejrzewałabym hemoroidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam! Jasnoczerwony kolor wydzieliny może świadczyć o świeżej krwi, która pojawia się podczas wypróżnienia. Taki objaw może świadczyć o chorobie hemoroidalnej. Powinien Pan udać się do specjalisty proktologa, który po ustaleniu przyczyny dolegliwości wdroży odpowiednie postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi