Gość Dariaaa Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dzień dobry , mam taki problem , nie wiem jak długo ale pare dni temu położyłam się na brzuchu i poczułam pod skórą na wysokości pępka taką wielką prostokątną gulę ,która jest ruchoma i przesuwa się tylko w górę brzucha pod żebra , to jest dziwne bo mam również twardy brzuch , co mi jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Jest to prawdopodobnie przepuklina pępkowa i musisz udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dariaaa Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 ale ja nie mam pępka na *wierzchu* ... bo tak przeważnie jest w przepuklinie pępkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi