Gość Maciej Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Od jakichś 2-3 lat. Mam jakby *trzecie jądro*. Nie wiem co to dokładnie może być i nie zwracałem na to większej uwagi, gdyż mnie to nie bolało. W dotyku jest to podobne do rozmiarów jądra, a gdy się ściśnie, to jest to niczym gąbka - kurczy się i rośnie. Jest to umieszczone bardziej pomiędzy pachwiną, a penisem. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Najlepiej udać się do urologa. Może to być m.in. torbiel lub zmiana lita o cechach nowotworowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Obok lewego jądra pojawiła mi sie dziwna kulka(jak by trzecie jądro) jest mała ok 1 cm i znajduje sie ok 0.3cm od jądra, jest połoczona z jądrem. Nie dokucza mi to bardzo. Czy to może być rak jądra?? może znajdować sie obok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi