Gość robert 32 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam ,od paru dni mam 3 moze 4 krostki ktore przy dotyku bola ,takrze po wytrysku szczypia mnie .Bylem z tym u lekarza i dal mi lekarz kremy na grzybice ale nic mi nie pomagaja ,prosze o pomoc i porade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam! Najprawdopodobniej upłynął zbyt krótki okres czasu aby zauważyć wymierne efekty stosowania leku. Proszę stosować terapię przez okres zalecony przez lekarza prowadzącego. Jeśli nie zauważy Pan poprawy to konieczna będzie wizyta kontrolna u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBERT 32 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 witam! Bardzo dziekuje za odpowiedz i chcialem jeszcze dodac ze szczypie i piecze mnie coraz bardziej ujscie cewki moczowej oraz na dloniach i na nadgartskach porobilo mi sie mnostwo swedzacych krostek cos jak by babelki z woda ,niewiem co mam robic poniewasz lekarze Angielscy to lekcewarza,czy to jest napewno Grzybica ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi