Gość Abigail Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Od dłuższego go czasu odczuwam ból w trakcie i po zbliżeniu, podczas próby penetracji bardzo mnie piecze, po też odczuwam dyskomfort przy wejściu, wszystkie wyniki mam w normie(cytologia i stopień czystości)dziewicą nie jestem, mam 1 poród za sobą (cc). pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam! Opisane dolegliwości mogą być spowodowane podrażnieniem spowodowanym niewłaściwym nawilżeniem pochwy. Inną przyczyną może być infekcja dróg rodnych. Proszę zastosować dodatkowe nawilżenie podczas stosunku. Jeśli dolegliwości będą się utrzymywały to konieczna będzie ponowna wizyta u specjalisty ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABIGAIL Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dziękuję za odpowiedź, nie napisałam wcześniej o tym że stosuję żel nawilżający, podczas zbliżenia czuję też ból w środku, tak jakby bolała mnie szyjka. Jakiś czas temu stwierdzono u mnie torbiele nabota, jednak nic z tym dalej nie robię bo nie ma takiej konieczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi