Gość renata Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jestem po operacji żylaków dwóch kończyn dolnych (na całej długości nogi). Jedną miałam pod koniec X 2008 r , drugą tydzień temu. Mam pytanie: 1) jak długo mam brać zastrzyki Clexane 40mg w brzuch? Lekarz wypisał mi aż 20 ampułostrzykawek, ale nie wiem czy to nie za dużo. 2)czy można jednocześnie brać Detralex i te zastrzyki,czy lepiej poczekać z tabletkami aż skończę brać zastrzyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Zastrzyki należy przyjmować tj. zlecił lekarz. Detralex należy skonsultować z lekarzem. Lek wpływa na naczynia żylne jednak możliwe, że trzeba by zmodyfikować jego dawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi