Gość Marcin Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam serdecznie,ponieważ po usunięciu woreczka straciłem dużą masę ciała(biegunki,lekka dieta wątrobowa itp) chciałbym jakoś tę stratę odbudować stosując treningi siłowe i spożywając dodatkowo odżywki białkowe powodujące wzrost wagi i masy mięśniowej. Codzienna dieta niestety nie powoduje u mnie wzrostu masy ciała.Mam pytanie czy są przeciwwskazania do stosowania takich preparatów w mojej sytuacji..Podaje przykładowy skład takiego preparatu:Dzienne spożycie to ok 200 g .Wartość energetyczna na 100 g= 1607 kJ/ 384 kcal Białko 15 g Węglowodany 80 g w tym cukry 33,8 g Tłuszcz 0,5 g 0,5 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,32 g Błonnik pokarmowy 0 g Monohydrat kreatyny 1500 mg Tauryna 500 mg Bardzo proszę o jakąkolwiek odpowiedź.Z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witaj Ja 20 maja miałem zabieg laparoskopowy,tez straciłem trochę masy ,odżywki używam od tygodnia i ćwiczę ,na razie jest ok czego tobie również życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dzięki wielkie!zastanawiam się czy to nie wpłynie jakoś negatywnie na organizm?czy znowu nie zaczną się tworzyć dziwne ,,głazy,,*-) albo nie zaszkodzi to wątrobie....Dl*a pewności chyba się udam do jakiegoś specjalisty,tylko póki co,to czasu na to nie mam*-(pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 dodam że miałem kłopoty z refluksem żółciowym,natomiast stosowanie ursofalku pomoglo i na chwile obecną nie mam objawów,boję się jednak że po odżywkach sytuacja może się powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dla wszystkich zainteresowanych mogę powiedzieć,że jestem po konsultacji i lekarz nie widzi żadnych przeciwwskazań do stosowania takich preparatów.Prosił jednak zwrócić uwagę na samopoczucie i toleracje indywidualną organizmu,i powiedział że nie stosować zbyt dużych dawek.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 dobrze wiedzieć *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi