Gość anka33 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam, kilka dni temu odkryłam, ze na górnej częsci lewej stopy mam pod skórą zgrubienie, coś w rodzaju guzka, narośli, która jest twarda i nieboli, o średnicy 1 cm, nie wiem od kiedy mam to coś, poniewaz nie zwróciłam wczesniej na to uwagi, czy powinnam udac sie z tym do mojego lekarza? Nie wiem czy mnie nie wysmieje ze z taką głupotą do niego przychodze. Chcialabym dodać, że od ponad roku lewa noga boli mnie czasami, tak jakby mi ją ktoś ściskał, nie wiem czy moze to mieć zwiazek z guzkiem. pozdrawiam i zycze milego dnia Ania, 33 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Od niedawna zauważyłam ze na prawej stopie pojawil mi sie niewielki guzek/narośl nie wiem co to moze być. Znajduje sie on zaraz pod koscia gdzie konczy sie duzy palec. Jest on od wewnetrznej srony stopy przez co sprawia bol w trakcie chodzenia w obuwiu. poczatkowo bolal przy ucisku teraz juz nie. Czy jest to powod by odwiedzic lekarza?jakies pol roku temu odwiedzialm ortopede z podejrzeniami towrzenia sie haluksa ale byl to tylko stan zapalny ktory ustapil po lekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi