Gość Ciałko Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam. 2 miesiące temu skręciłem kostkę podczas gry w nogę. Założono mi początkowo szynę na tydzień, a potem gips na 2 tygodnie. Potem stan się polepszał i już mogłem normalnie chodzić i biegać, jednak przy mocniejszym ruchu stawe odczuwałem lekki ból. Wczoraj znów doszło do uszkodzenia stawu skokowego, kostka spuchła i boli przy poruszaniu. Stosuję zimne okłady oraz smaruję kostkę Altacetem. Jutro chcę jeszcze kupić leki przeciwzakrzepowe. Bardzo zależy mi na szybkiem powrocie do zdrowia, gdyż za 9 dni mam egzamin na prawo jazdy i nie mogę sobie pozwolić na gips ani nic takiego... Prosiłbym o podanie najszybszych sposobów na domowe leczenie opuchlizny i zmniejszenie bólu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi