Gość NoX Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam Podczas stosunku z moja partnerką pękło mi wędzidełko. Straciłem sporo krwi ale krwotok ustał po ok. 5 min. Co mam teraz zrobić ? Jaki jest koszt wizyty u urologa? Dodam że odczuwam silny ból po sciągnieciu skóry z żołędzia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoX Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Bardzo proszę od szybką odpowiedź *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kal Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 mam ten sam problem i niewiem co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Mojemy partnerowi właśnie się to dzisiaj przytrafiło. Co z tym zrobić, gdzie pujść? Jak sobie wcześniejsi panowie poradzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi