Gość dyskopatia Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Prosze jesli ktos zna odpowiedz na moje pytanie bede bardzo wdzieczna .. 3 miesiace temu byłam operowana z dostepu przedniego metoda zaotrzewnowa operacja Alif mam implant 4 sruby i stabilizator po kontrolach u lekarza zawsze mowiłam to samo dretwienie nog i kazdy ruch kregposlupem w przod czy na boki BOLI!!!!! Dostałam skierowanie na blokade stawów ale jest napisane w skierowaniu podejrzenie niestabilnosci odcinka L5 i S1 tego co mi operowali i wstawili implant na tym samym poziomie Lekarz mi powiedział ze jak blokada sie uda to i tak na operacje ale teraz z dostepu tylnego i stabilizacje wtedy by tam zrobili na tylnej kolumnie kregoslupa a jak blokada nie pomoże to jedynie rehabilitacja ...Wydaje mi sie ze powinno byc na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi