Gość Jędrek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mam 18 lat. Zarówno w spoczynku jak i w zwodzie bez problemu mogę ściągnąć napletek za żołądź. Ale nie wiem czy to normalne, że napletek może spowrotem wrócić na koniec żołędzia. Nie wiem czy dobrze wytlumaczylem swój problem np. podczas masturbacji gdy penis jest w stanie erekcji ściągam naplatek za żołądź i napletek po paru ruchach bez problemu znów wraca na żołądż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witam! Na podstawie Pańskiego opisu z dużym prawdopodobieństwem można wykluczyć patologię. W razie wątpliwości proszę udać się na wizytę kontrolną do specjalisty urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jędrek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czyli to normalne, że napletek wraca na żołądź podczas erekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi