Gość szakal165 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 We wtorek miałam operację, 1)Dlaczego codziennie, zazwyczaj rano (czasami też, gdy mam pełny pęcherz i idę do wc) gdy próbuję usiąść na łóżku i następnie wstać powoli, mam kłucia pod prawym żebrem? Bóle trwają nawet 10-15 minut. Czy może coś się dziać po operacji, np. jakiś ropień, krwiak? 2) Nigdy nie miałam tak dużego brzucha a teraz tragedia, w nic się nie mogę zmieścić... czy to mi tak już zostanie? :( czy przejdzie i kiedy? 3) Dlaczego często boli mnie obojczyk? 4) Dlaczego po budyniu i płatkach z mlekiem mam biegunkę? 5) Mam się jutro zgłosić do poradni, czy to nie za wcześnie? 6) Czy 2 tygodnie zwolnienia wystarczą, bym wróciła na tyle do siebie, by pracować (praca umysłowa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi