Gość qwertyui Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam-mam 14 lat i od około 1,5 roku mam pod sutkami dziwne twarde *coś*.ma to około 1,5 x 1 cm i powoduje lekki ból przy nacisku.czytalem już nieraz że to może być spowodowane dojrzewaniem lecz w więksozći przypadkow każdy kto posiadał coś takiego mowił że znikło po ok pół roku.gdy byłem ostatnio na drobnym zabiegu hirurgicznym spytałem przy okazji o moje problemy z sutkami lecz dowiedziałem sie tylko że dużo chłopców to ma i powinno samo przejść ... niestety dalej mnie to martwi, a nawet nie tyle martwi co powoduje dyskomfort bo gdy noszę koszulki uwypuklają się na nich moje nabrzmiałe okrągłe i duże sutki chyba że mam duży nadruk na całą klatkę.o chodzeniu bez koszulki nie ma nawet mowy bo klata wygląda po prostu nieestetycznie i śmiesznie... co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddb26 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 pojdz do lekarza rodzinnego i popros o skierowanie na usg sutka i na badania hormonalne mozliwe ze to zaburzenia hormonalne albo jakis guzek warto to zobaczyc skoro nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 tez mam to cos i nie wiem o robic mam 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi