Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Krzywy penis i problemy ze wzwodem

Gość musztarda

Rekomendowane odpowiedzi

Gość musztarda

Witam. Mój partner ma krzywego penisa. Zawsze jest on po lewej stronie i przylega do jego uda/biodra. W czasie wzwodu nie *staje* tylko się usztywnia. Właściwie nie da się go przenieść na drugą stronę tak żeby przylegał spokojnie do jego ciała, trzeba go silnie odgiąć i jak się puści to niczym sprężyna wraca na lewo. Wiem, że masturbował się regularnie (pewnie codziennie) ale odkąd jesteśmy razem nie robi tego ze względu na to, że współżyjemy i prosiłam go o to z czystego szacunku do mnie. Nie masturbuje się od jakiś 7-8 miesięcy. Czy masturbowanie się miało wpływ na jego penisa ? I czy będą z tym jakieś problemy ? Wiem, że może to być od noszenia go ciągle w lewej nogawce i prosiłam go żeby zaczął nosić go w prawej to mówi, że i tak przechodzi mu do lewej. Martwię się, proszę o pomoc. Jemu jest wstyd za to i nie chce nikogo o to pytać dlatego ja chcę się czegoś dowiedzieć i porozmawiać z nim. Pozdrawiam

po pierwsze nie bardzo rozumiem co ma masturbnacja do cszacunku, faceci tak maja i tyle a po drugie nie uwazam ze masturbacja mogla go tak skrzywic to niemozliwe. wg mnie jest to albo zlamanie penisa albo wada wrodzina pozostaje zabieg chirurgiczny