Gość musztarda Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam. Mój partner ma krzywego penisa. Zawsze jest on po lewej stronie i przylega do jego uda/biodra. W czasie wzwodu nie *staje* tylko się usztywnia. Właściwie nie da się go przenieść na drugą stronę tak żeby przylegał spokojnie do jego ciała, trzeba go silnie odgiąć i jak się puści to niczym sprężyna wraca na lewo. Wiem, że masturbował się regularnie (pewnie codziennie) ale odkąd jesteśmy razem nie robi tego ze względu na to, że współżyjemy i prosiłam go o to z czystego szacunku do mnie. Nie masturbuje się od jakiś 7-8 miesięcy. Czy masturbowanie się miało wpływ na jego penisa ? I czy będą z tym jakieś problemy ? Wiem, że może to być od noszenia go ciągle w lewej nogawce i prosiłam go żeby zaczął nosić go w prawej to mówi, że i tak przechodzi mu do lewej. Martwię się, proszę o pomoc. Jemu jest wstyd za to i nie chce nikogo o to pytać dlatego ja chcę się czegoś dowiedzieć i porozmawiać z nim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zojka Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 po pierwsze nie bardzo rozumiem co ma masturbnacja do cszacunku, faceci tak maja i tyle a po drugie nie uwazam ze masturbacja mogla go tak skrzywic to niemozliwe. wg mnie jest to albo zlamanie penisa albo wada wrodzina pozostaje zabieg chirurgiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi