Gość Krystyna 64 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jestem po operacji usunięcia macicy jajniki i przydawki pozostały. w dziewiątym dniu zaczęłam plamić bardzo się niepokoję bo obfite krwawienia były skutkiem który doprowadził do operacji nie wiem czy to normalne by pojawiało się plamienie proszę o odpowiedz może miała któraś z was podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 tez jestem po usunieciu macicy drugi tydzień ,przydatki i jajniki zostały ale zostały usunięte wezly chłonne . nie plamie ja mam inny problem gorączkuje i leci mi z pochwy przezroczysta wydzielina tak jak by limfa z wezlow chłonnych, wrocilam ponownie do szpitala leze już tydzień biore antybiotyki i modla się żeby nie mieć ponownie operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi