Gość renia74 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Od 4 miesiecy gdy bylam diagnozowana w kierunku SM pojawily sie u mnie biegunki.pierwsze dwa miesiace jedzenie przelatywalo przeze mnie ,teraz jest lepiej wprozniam sie tylko rano ,pierwszy stolec jest pol twardy a drugi wodnisty .Za drugim razem czuje dziwne parcie na stolec .Wszystkie wyniki z krwi mam dobre ,kolanoskopii lekarz nîe chce powtaezac ,bo mialam robiona 5 lat temu ,gastroskopii tez nie bo byla 3 lata temu-wszyystko bylo ok ,ze wzgledu na diagnoze SM lecze sie u psychiatry .mam 39 lat -co robic ,co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 A czy w stolcu pojawia sie krew śluz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renia74 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 nic sie nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 a nie myślałaś że to może być na tle nerwowym? Ze stresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renia74 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tak mowia lekarze ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi