Gość maciek Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam, mam zapalenie teczowki, wyniki krwi wyszly mi dobrze jednak, niepokoją mnie wyniki rtg: spłycony prawy kąt przeponowo żebrowy, płytka niedodmy u podstawy płuca prawego, niecowzmożony rysunek zrębu, cienie wnęk poszerzone-naczyniowo? serce niepowiększone.czy te wyniki są niepokojące i oczym mogą świadczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 widzę że mały ruch jest na tym forum jeśli chodzi o odpowiedzi, pozdrawiam wszystkich czytających i odpowiadających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam, mam zapalenie teczowki, wyniki krwi wyszly mi dobrze jednak, niepokoją mnie wyniki rtg: spłycony prawy kąt przeponowo żebrowy, płytka niedodmy u podstawy płuca prawego, niecowzmożony rysunek zrębu, cienie wnęk poszerzone-naczyniowo? serce niepowiększone.czy te wyniki są niepokojące i oczym mogą świadczyć? Bardzo prosze p.doktora o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi