Gość Justyna84 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam, boli mnie pierś i udałam się do lekarza, który skierował mnie na biopsję i napisał takie coś: *Sutki o utkaniu guczołowo-tłuszczowym. W sutku prawym w kwadracie przyśrodkowo - gornym zmiana hyppechogeniczna o nierównych zarysach i wym 30 x 15 mm z obecnością kilku drobnych zmian płynowych o średnicy do 5 mm. Obraz USG mogą odpowiadać zmianom ew.Bac. * bardzo bardzo proszę o odp co to może oznaczać bo boję się i niewiem co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam! Ze względu na fakt, iż badaniem USG nie da się jednoznacznie ocenić rodzaju zmiany otrzymała Pani skierowanie na biopsję. Proszę udać się na dodatkowe badanie w wyznaczonym terminie. Po otrzymaniu wyniku histopatologicznego będzie można zaplanować dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dziękuję za odp, byłam u lekarza i dostałam antybiotyk ze względu na obolale miejsce, stan zapalny. po tygodniu mam przyjsc znowu i pani doktor ma zobaczyć co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi