Gość Thomas Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem po infekcji ucha prawego lecz odczuwam tez strzelanie w uszach jak bym mial wode lub powietrze w uszach gdy mi sie odbija lub po prochce chcę *beknąc* nie wiem co jest nie mieszkam teraz w pl dostalem antybiotyki lekarz mowil ze moze to byc od gardła ja powiem szczerze ze boje sie tego ze ogłuchne lub cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Witam mam to samo. Co było przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cześć, jaka była u was przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość and Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 no właśnie, jaka była przyczyna ? czy przeszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi