Gość jacu Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Cześć mam na imie Jacek mam 13 lat , mam problem z napletkiem bo mam na jego częsciach białą warstwe i gdy go dotykam to bardzo boli , czy jest na to jakis sposob ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Gdybyś mógł podać więcej szczegółów, bo trudno po tym co napisałeś ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacu Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 gdy mój napletek sie zsowa na zoledziu jest jakby biała blona (w niektorych miejscach) ktora mozna oderwac ale to boli i ogolnie od jakiegos czasu gdy go dotykam to strasznie boli i nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 to może być mastka ale jak możesz to wrzuć zdjęcie, jeśli nie chcesz publicznie na forum to możesz na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JACU Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 wysle kiedy będe mógł dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 NIe ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi