Gość W123 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam Od jakiegoś czasu zauważyłem, iż mój spód języka oraz gardło robi się żółte, nie ukrywam iż nie stronię od alkoholu... Czy to groźne i co to może być? Zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88bd15d02d36acd6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jeśli masz na języku kozuch, jakby osad, to idz do laryngologa na wymaz bo moze to byc grzybica, albo cos anginowego, jesli nie masz takiego osadu nie boli Cie gardło ani nic, to zrób morfologie + wyniki watrobowe mozliwe ze watroba lub trzustka jest oslabiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w123 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Żadnego osadu nie mam. język po prostu jest od spodu blado zółty, oraz gardło tak samo. Podejrzewam iż wątroba jest *zmęczona* i domaga się regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi