Gość izak:) Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Witam. W wyniku badan USG wyszlo mi ze w kielichu lewej nerki mam cien hypoechogeniczny o wymiarach 6x8mm-co to oznacza? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam! Opis badania wskazuje na zmianę w obrębie kielicha nerki. W celu określenia rodzaju zmiany należy rozszerzyć diagnostykę. Proszę udać się z wynikiem badania do specjalisty nefrologa, który zaplanuje dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IZAK:) Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dziekuje za odpowiedz. Udałam sie do lekarza i kazał zrobic tomograf. Co to może byc? Jeszcze raz dziekuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi