Gość Sid Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mam pytanie. A mianowicie czy można u chirurga odciąć sobie zdeformowanego palca ? W 4 klasie podstawówki mi zmiażdżyło palca (tylko końcówkę. ostatnią kość w środkowym palcu), i od tego czasu(mam aktualnie 18 lat) palec mi nie rośnie i jest zdeformowany(nie mam paznokcia tylko jakąś narośl paznokciopodobną). I jeśli jest to możliwe to ile to może kosztowac prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Na pewno jest taka opcja tylko zastanów się, czy to ma sens. Moim zdaniem powinieneś pójść do chirurga i po prostu dokonać próby rekonstrukcji palca, co myślę, że może być możliwe na NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi