Gość myszka022 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam, wykryto u mnie najprawdopodobniej torbiel endometrialna na jajniku, jednakze przy brzegu tejze torbieli pojawily sie dwie plamy, jedna biała (zreszta przesylam zdjecie usg), prosze mi napisac czy istnieje inna mozliwosc niz rak w tym przypadku? Wynik markera mam dopiero za 9 dni, a do tego czasu nie wytrzymam w tej niepewnosci, dlatego bardzo prosze napisac, czy w tym zdjeciu torbieli widac inna mozliwosc niz nowotwor? Jestem zalamana. W mojej rodzinie nikt nie chorowal na nowotwor, a ja mam 19 lat *( http://img823.imageshack.us/img823/1048/torbiel2.jpg Z gory dziekuje, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość acz Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 torbiel o charakterze nowotworowym jest inny /ale ginekol podczas badania może powiedzieć czy widzi cechy nowotworu.../a przede wszystkim torbiel można pozbyć się przez zioła np klimuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi