Gość bartekPL Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Od jakiegoś czasu mam na szyi pod brodą takie zgrubienie udałem się dzisiaj do lekarza rodzinnego i stwierdził że może być to torbiel podskórny. Jak byłem małe to miałem zapalenie krtani a jakieś 3lata temu miałem stan zapalny węzłów chłonnych szyi. Zgrubienie jest nie wielkie około 3-5mm nie boli pod czas dotykania ale podczas przeziębienia robi się jak by minimalnie większy i trochę twardszy. Lekarz powiedział że będzie trzeba to usunąć ale muszę udać się z tym do laryngologa wizytę mam już wyznaczoną na za miesiąc. Pytanie dokładnie mam takie jak już pójdę na tą wizytę i stwierdzą że trzeba to usunąć to jaką metodą usuwa się takie torbiele i ile trzeba zostać po takim zabiegu w szpitalu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekPL Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 przepraszam miało być wielkości 1-1,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi