Gość Jarek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam około 3 miesiecy temu na duzym palcu stopy wyskoczył mi bolący bąbel zapewne jakas odmiana odcisku lub otarcie Pani w aptece zaleciła mi Acerin który niestety pogorszyl sprawe rozwalajac mi go i do dzis sie nie chce zagoić Rana ropieje i wystaje z niej taki czerwony bąbel stosuje masc antybiotykowa przepisana przez lekarza ale rowniez nie pomaga rane wymaczam oraz odkażam każdego dnia Co robić ?? Może udać sie na zabieg laserowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Czy tą ranę widział lekarz chirurg? Duże znaczenie ma wiek i informacja na temat cukrzycy (poziom glukozy we krwi, cukrzyca w rodzinie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 to zgniotek trzeba go usunąć u chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 zrobil mnie odcisk lub zgniotek na dzym palcu nogi bardzo boli jak to leczyc i do jakiego lekarza się udac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi