Gość Pawel338 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam , Mam 16 lat. Mój problem dotyczy lewego jądra.Otóż od pewnego czasu odczuwam często lekkie kłucie, może ciągnięcie w lewym jądrze , przynajmniej tak mi sie wydaje.Miesza się to jakby z kłuciem w brzuchu.Stanowi to pewien dyskomfort.Zauważyłem , że lewe najądrze różni się od prawego. Lewe jest troche większe i bardziej kuliste , zaś prawe mniejsze i bardziej podłużne.Ponadto mam chyba dość zaawansowane żylaki powrózka nasiennego.Wiem , że mój opis jest troche mało konkretny , lecz może da się udzielić jakiejś porady? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witam! Ból okolicy jądra może mieć wiele przyczyn. Niektóre z nich to uraz, żylaki powrózka, czy zmiany nowotworowe. W celu ustalenia przyczyny dolegliwości konieczna jest wizyta u lekarza. Proszę udać się do lekarza rodzinnego, który wystawi skierowanie do odpowiedniego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi