Gość kamaaa Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam mam problem .Zaczoło sie od pieczenia przy oddawaniu moczu .Po kilku dniach ból pieczenia przestawał myślałem że to juz po wszystkim gdyz po odbyciu stosunku na drugi dzien zaczoł sie bół w okolicy pęcherza i z dniem nasilał sie bardziej .jadrą Lewe zaczełą puchnąc, i jakby na nim guzki były, straszny nasilajacy sie ból przy chodzeniu i wstawaniu , a i jeszcze przed Bolącym się jądrem przez pare dni miałem żółte na sienie .. po prosze o jakoś rade... bd, wdzieczny,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Geron. Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Moja rada jest taka,ze jak najszybciej idz do urologa nie ma na co czekac moze to zwykle zapalenie a moze cos bardziej powazniejszego.Ludzie nie bojcie sie Lekarzy to nie potwory zamiast zaszkodzic na pewno tobie pomoga.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STefan Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Prawdopodobnie bedzie to ostre zapalenie *Cewki Moczowej*,wiec naprawde udaj sie szybko do urologa lub innego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 154 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 mam pytanie czy po opercaji torbieli jedno jądro może być więkesze od drugiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi