Gość karmel112 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Od jakiegoś czasu współżyję z dziewczyną i niestety mam pewien problem. Podczas seksu praktycznie nie czuję nic podczas seksu. Tak właściwie nie wiem dlaczego. Zastanawiałem się nad tym, czy problem nie leży w masturbacji. Od paru lat regularnie się masturbowałem i czy to możliwe, że to właśnie przez to nic nie czuję? Do tego dochodzi problem, że nie mogę dojść podczas stosunku. Czy mimo wszystko da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pewnie nie kochasz tej dziewczyny i to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel112 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Proszę o bardziej inteligentne wypowiedzi, niż ta powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zmień dziewczynę albo spróbuj z obecną dziewczyną technik , które praktykujesz podczas masturbacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi