Gość Amadus Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam. Mam 22lata. Mam problem z trzema rzeczami odnośnie mojego penisa. 1) Pierwsze to długość napletka, która jest dość spora podczas spoczynku a przy wzwodzie nie nawilżając jakkolwiek penisa napletek z lekkim oporem z schodzi z żołędzia. 2) Drugi problem chyba największy dla mnie to tak zwane *ślinienie się* mojego penisa. Gdy się masturbuje lub nawet spotykam się z dziewczyną i atmosfera się *zagęszcza*, z mojego penisa wydziela się śluz? sperma? ciężko nad tym kontrolować. 3) Trzecią sprawą jest skrzywienie penisa w dół. kiedyś myślałem, że jest to spowodowane dużą ilością napletka co stworzyło wygięcie w dół lecz teraz sam już nie wiem... Moje pytania to: Czy są jakieś ćwiczenia by napletek łatwiej się ściągał podczas wzwodu? Czy można zaradzić coś na wydzielanie się tej substancji z penisa? Czy można w jakiś sposób niechirurgiczny wykrzywić penisa, bardziej do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam! 1) Opis może wskazywać na stulejkę niewielkiego stopnia. 2) W sytuacji silnego podniecenia może wydobywać się przezroczysty płyn zwany preejakulatem. Jest to sytuacja prawidłowa. Nie powinien mieć Pan powodu do niepokoju. 3)Pociąganie penisa w dół podczas wzwodu może być spowodowane zbyt krótkim wędzidełkiem. Ze względu na fakt, iż istnieje podejrzenie nieprawidłowości w obrębie prącia konieczna będzie wizyta u specjalisty urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi