Gość szejn Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jeden pasek skory przyczepiony do żołędzia , dokładnie do tych ustek przez ktore robimy siku .. Mam 14lat niepokoi mnie to . Pokazywalem tacie poszlismy z tym do lekarza i lekarz powiedzial ze mam naciagac az wrescie to oderwa . Ale sie boje to zrobic i nie wiem co mam zrobic moze poradzicie mi jak najbardziej bez bolesnie to odczepic kiedys siedzialem z wannie z 10minut z goraca woda i sciagalem to ciagle a to nie odkleja bo to spory kawalek . pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szejn Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie wiem mam nadzieje ze zrozumiecie ale zdjecie bede mogl podeslac dopiero niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Szejn , idź do lekarza chirurga żeby zrobił zabieg. Nic sam nie rób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miazgakakakowa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 nie ma innego wyjścia ja też tak mam i mam 14 lat mój lekarz powiedział to samo i niem ma na to rady codziennie np: po kompieli lub przed naciągam już większość sie odczepila. Mam nadzieje żę ci pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janek Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja też tak miałem. Ściągałem w kąpieli przez jakiś czas i póżniej wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi