Gość Maria Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam, Moim problemem jest jak w temacie boląca stopa. Jest to prawa stopa, strona zewnętrzna. Wydaje mi się że boli mnie kość śródstopia, albo kość sześcienna stopy. Co najciekawsze nie uderzyłam się, żadnego urazu na tej stopie nigdy nie miałam. Do lekarza idę w poniedziałek, ale może tutaj się może czegoś dowiem z jakiego powodu może mnie boleć. (w szpilkach w ogóle nie chodzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam! Być może powodem bólu jest stan zapalny w obrębie stawu. Nie można wykluczyć urazu, czy źle dobranego obuwia. Proszę udać się do lekarza w wyznaczonym terminie. W razie konieczności zostanie wdrożone odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi