Gość lukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam. Mam pytanie w wieku 8 lat miałem robiony zabieg , jadro nie znajdowało sie tak jak powiino w mosznie tylko poza,teraz mam 30 lat i podczas podnoszenia ciezkiego przedmiotu poczulem straszny ból w okolicach plecow i pachwiny(ta sama lewa strona co mialem robiony zabieg),oczywiscie udalem sie do lekaze poniewasz mialem problem z chodzeniem i schylaniem sie lekarz ocenil ze z przepuklina jest ok przepisal mi leki tzn POLTRAM COMBO 37,5mg+325mg,NO-SPA forte.Minol tydzien bylo troche lepiej lecz przy nachyleniu sie w domu bez ciezaru obiawy powrocily te same .Prosze o rade co mam zrobic,co to moze byc. Dziękuje bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam! Opisane dolegliwości mogą być spowodowane nawrotem przepukliny. Inną przyczyną może być uszkodzenie w obrębie kręgosłupa. Jeśli dotychczasowe leczenie nie przynosi spodziewanego efektu to konieczna jest wizyta kontrolna u lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi