Gość mich Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam! Gdy kładłem się spać na boku odczułem lekki ból głowy jednak tylko w jednym miejscu. Ból ten jest podobny do tego który jest odczuwany pod czas ciśnięcia/dotknięcia trądziku. Jednak nie dostrzegłem tam żadnego trądziku/pryszcza. Ból odczuwany jest tylko wtedy, gdy dotykam to miejsce. Czy jest to coś poważnego ? Normalnie poszedł bym do lekarza, ale nie chcę martwić rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Może uderzyłeś się w głowę w tym miejscu. Jeśli ból nie przejdzie, a nie będzie wyczuwalna żadna zmiana skórna to może lepiej porozmawiać o tym z rodzicami i ewentualnie wybrać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi