Gość MisioFazi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam, jestem chory od poniedziałku (jest czwartek) mam ok 38-39 stopni gorączki, bylem u lekarza to zwykły wirus, nie dostałem żadnych antybiotyków ani nic, we wtorek podczas masturbacji moja sperma wyglądała jak żółty kisiel, następnego dnia rano prawe jądro boli jak cholera i jest ok. 2x większe niz było wcześniej. co mam zrobic? nic mi sie nigdy nie działo, masturbuje sie 5-7 razy w tyg, ale nie czesciej niz 2x dziennie, na poczatku myslalem ze to przez goracke mi sie *scieły* plemniki jak jajecznica ale doszedł ten ból który az uniemożliwia chodzenie. czytałem troch to forum czy to moze byc zapalenie jądra/nadjądrza? dodam jeszcze ze podczas oddawania moczu nic nie boli, a dzisiaj jak chcielam sprawdzic czy boli przy erekcji(było na jakims temacie ze moze bolec) nic nie boli ale mialem problem z erekcja tj, doszedlem ale nic nie poleciało, dopiero za 2 razem dodam ze na lekach które biore tj, Nimessil, Flucontrol hot oraz Pyralginę w skutkach ubocznych jest cos o narządach płciowych prosze o szybką odpwiedz ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam! Powiększone jądro, zmiana zabarwienia nasienia oraz podwyższona temperatura ciała mogą być spowodowane infekcją w obrębie moszny. Konieczna będzie ponowna wizyta u lekarza. W razie konieczności zostanie wdrożone odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi