Gość Matej Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam, mam pewne pytanie. Mam 19 lat i nie jestem pewien czy wszystko jest ok, a mianowicie, gdy mój penis jest w stanie zwodu mój napletek nie schodzi sam, a muszę zrobić to ręką. Bywa tak, że mam przy tym pewne opory, a jakiś czas temu bywało jeszcze tak, że po zdjęciu napletka odczuwałem drobny ból, tak jak by skórka napletka była nierozciągnięta czy coś w tego typu rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam! Na podstawie opisu można podejrzewać, że ma Pan stulejkę niewielkiego stopnia. W celu oceny czy konieczny będzie zabieg powinien Pan udać się na wizytę do specjalisty urologa. Do poradni urologicznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Również uważam, że to stulejka najlepiej idź do urologa lub androloga, dostaniesz skierowanie od lekarza rodzinnego, mozliwe ze trzeba bedzie wykonac zabieg chirurgiczny - usuwanie stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 15latek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ja mam 15 lat i mój ma 9 cm we wzwodzie.Nie wiem czy to mi tak zostanie czy jeszcze urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 To może być żęsistek prącia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi