Gość Prz17 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Http://www.tinypic.pl/y1ufqsqrqdxd zaznaczylem miejsce tego guza. Guz jest pod skora czuje go jak dotykam zaczyna bolec jak robie intensywne cwiczenia jakies odczuwam to*// i teraz odczuwam jak boli ten guz nie dotykajac go co ten guzek jest po prawej stronie od bardzo dawna mam go nie bolal tak czesto jak ostatnio * / co robic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PRZ17 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 od dzisiaj tez mam jak siedze to boli to miejsce gdzie jest ten guzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PRZ17 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pomoże ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam od wczoraj wyczułem jakis dziwny guzek na poczontku penisa i poczatku jader tak posrodku tego i tego lekko po prawej str. ten guzek jest twardy i jakiś taki podłuzny co mam robic gdzie sie zgłosic pomocy !! mam 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi