Gość agus Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam . mam pytanie . Bardzo niepokoi mnie narosl na glowie jedna jest na czubku glowy a druga z tylu glowy , ta na czubku glowy boli mnie i znacznie sie powiekszyla . co to jest czy mam sie czegos obawiac.. prosze o wiecej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam! Nie jest możliwe udzielenie informacji na temat zmian bez zbadania oraz oceny przez lekarza. Proszę udać się do specjalisty dermatologa, który będzie miał możliwość określenia rodzaju zmian. W razie konieczności zostanie wdrożone odpowiednie leczenie. Do poradni dermatologicznej w ramach NFZ nie jest wymagane skierowanie od lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi