Gość Bl3nd Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam. *Męczy* mnie pewnie problem, ostatni tydzień dość intensywnie się masturbowałem, było to 2-3 razy na dzień. Teraz jestem strasznie zmęczony, ospały, najchętniej to w ogóle nie wychodziłbym z łóżka. Czy dzieje się tak przez masturbację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Spróbuj w następnym tygodniu się nie masturbować i zobacz jak będziesz się czuł. Wtedy będziesz miał odpowiedź jaki wpływ ma masturbacja na Twoje samopoczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi