Gość robert 31..uk Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam ,od 2 miesiecy po grypie mam problem z gardlem i krtania,gardlo mam caly czas czerwone i kluje mnie krtan.Bylem u lekarzy to dali mi tabletki na wrzody i na katar sienny ,czy to moga byc objawy nowotwora ...jestem nalogoeym palaczem tytoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poleczka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a może to kwestia przesuszenia gardła. Pewnie brałeś jakies leki na gardło a one w większości wysuszają je, tak samo zresztą jak palenie. Teraz jeszcze mamy zime wiosną, więc sezon grzewczy się wydluza i mamy sucxhe powietrze, to też ma wpływ na takie odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi