Gość Artur Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam, Mam problem z moim penisem , poniewaz podczas ostatniego stosunku płciowego zauważyłem, że żyłka pękła, przerwała się przy napletku, powstała rana otwarta około 0,5 cm, z której sączy się krew podczas stosunku i sprawia mi ona piekący ból podczas kontaktu odraz dotyku. Czy mógłby Pan/Pani mi doradzić jakiś lek lub inne rozwiązanie mojego intymnego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam! Do czasu zagojenia rany powinien Pan zachować wstrzemięźliwość seksualną. Pęknięcie wędzidełka może świadczyć o tym, iż ma Pan za krótkie wędzidełko. Należy udać się do specjalisty urologa, który zaproponuje zabiegowe leczenie dolegliwości. Odpowiednie skierowanie wystawi lekarz rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi