Gość pacjentka1994 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mój problem polega na potwornym bólu podczas wypróżniania, nie mogę się wydalić, gdyz okropny kłujący ból jest nie do wytrzymania i wsytsko muszę z powrotem wciągać, starsznie kłuję...proszę o poradę, nie wiem co robić, jak pozbyć się tego bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość as Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Powinnas jak najszbyciej skontaktowac sie z lekarzem byc moze masz zylaki odbytu i stad ten bol. Prosze nie lekcewaz tej sprawy, to nie jest nic czego nalezy sie wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam! Ból przy oddawaniu stolca może mieć wiele przyczyn. Niektóre z nich to szczelina odbytu, żylaki odbytu, naruszenie błony śluzowej odbytu, zakażenia okolicy okołodbytniczej. W celu ustalenia przyczyny dolegliwości konieczna jest wizyta u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 do jakiego lekarza ? ginekologa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Do lekarza proktologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi